Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η διαχείριση ποιότητας ως εργαλείο βιομηχανικής διοίκησης & τεχνολογίας

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Η διαχείριση ποιότητας ως εργαλείο βιομηχανικής διοίκησης & τεχνολογίας
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φορέας μας παραμένοντας συνεπής στον βασικό άξονα φιλοσοφίας του που είναι η προσπάθεια σύνδεσης της αγοράς εργασίας με τα πανεπιστήμια για αμφίδρομη μεταφορά γνώσεων, πρωτοποριακών ιδεών και εμπειρίας, υλοποίησε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στα πλαίσια του προπτυχιακού μαθήματος «Σύγχρονα Θέματα Βιομηχανικής Οργάνωσης & Τεχνολογίας» του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας, διαδικτυακή ομιλία για τη διαδικασία της Πιστοποίησης.

O κ. Σάββας Πελτέκης, Managing Director TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Executive Vice President Process Technology TÜV NORD Industrial Services, στην ομιλία του, τόνισε τα οφέλη από τη δραστηριότητα των Φορέων Επιθεώρησης & Πιστοποίησης, επεσήμανε τον ρόλο των προτύπων στην σύγχρονη επιχείρηση και την αντιστοιχία τους με τους βιώσιμους στόχους και την Συστηματική Προσέγγιση των 17 SDGs, καθώς και τις νέες ευκαιρίες για την Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά την συνεχή αναζήτηση μεθόδων για την υποστήριξη των φοιτητών και αυριανών επαγγελματιών του χώρου, καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας κρίνεται καθοριστικής σημασίας για την Ποιότητα όλων  των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και προϊόντων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα