Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παραγωγή ελαιολάδου: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti»

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΠαραγωγή ελαιολάδου: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti»
spot_img

Γνώσεις και δεξιότητες για παραγωγούς, ώστε να εφαρμόσουν τις κατάλληλες καλλιεργητικές τεχνικές στον ελαιώνα.

Εκπαιδευτικές ενημερώσεις στους δήμους όλου του νησιού, ξεκινούν με ευθύνη της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε ελαιοπαραγωγούς και αφορούν σε θεματικές ενότητες που σχετίζονται με την ελαιοκαλλιέργεια και την ποιότητα, για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti».

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, οι εκπαιδεύσεις έχουν ως στόχο να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες ο παραγωγός, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες καλλιεργητικές τεχνικές στον ελαιώνα του «από την καλλιέργεια έως την ελαιοποίηση του καρπού, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα του παραγόμενου ελαιολάδου».

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκπαιδευτική ενημέρωση, στην αίθουσα του Πολυχώρου, στο δημαρχείο του Δήμου Φαιστού, στις Μοίρες.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα